Mates Gold Rum en kunstenaar Dutch Rebel Art slaan de handen in één. Beide timmeren hard aan de weg en lijken elkaar gevonden te hebben met een mooie samenwerking.

Een gelimiteerd aantal flessen is voorzien van de kunst van Dutch Rebel Art. In twee verschillende thema’s zijn de flessen omgetoverd tot ware kunstwerken.

Thema Delfts Blauw is omdat de oorsprong van zowel Mates als Dutch Rebel Art in Nederland ligt. Trots op ons kleine landje of natuurlijk heel leuk om te geven aan familie of relaties in het buitenland.

Thema Party hebben zij gekozen omdat je van iedere dag moet genieten en proberen van iedere dag een feestje te maken. Deze fles is natuurlijk heel leuk om cadeau te geven. Voor de feestdagen, een verjaardag of jubileum.

Genieten van de heerlijke zachte Gold Rum en een fles die je niet weggooit als deze leeg is, maar mooi staat in je interieur.

Van beide thema’s zijn 30 flessen gemaakt. Genummerd, zodat je zeker weet dat jij een origineel in handen hebt met een gelimiteerd aantal. Bij aankoop van de fles krijg je een certificaat van echtheid er bij.

* Wilt u dat wij contact met u opnemen?